Onze diensten

AM Group wil excelleren in HR-diensten en organiseert zich hiervoor via verschillende families, elk met hun specialisatie:

Projectsourcing
Maxicon focust op talentsourcing van technische medewerkers. Ervaren talent, zowel arbeiders als bedienden, die meteen aan de slag kunnen in diverse sectoren. Op korte of lange termijn kunt u rekenen op een expert die matcht met uw nood.
Uitzend
Absolute Jobs is expert in rekrutering en selectie voor bedrijven van zowel lokaal, Europees als internationaal talent. We gaan the extra mile voor hen, van technische profielen (Absolute Jobs) tot hogere bedienden (Absolute Professionals).
Payroll
AbsoluteYOU verzorgt de contractering en loonverwerking van uw student, flexi, occasioneel, deeltijds en werknemers in afwachting van een vast contract.
Projectsourcing
Maxicon Engineering staat voor gepassioneerde ingenieurs met een breed scala aan expertises. Door de combinatie van inzicht en innovatie ontwikkelen onze experts oplossingen op maat of ondersteunen zij de optimalisatie van bestaande processen binnen uw bedrijf.
People Agency
AbsoluteCREW staat in voor het ad hoc uitzenden van allerlei profielen op evenementen, festivals, feesten, ...
“AM Group is meer dan een financiële holding. De groep zoekt naar de gemeenschappelijke noden en raakvlakken tussen de brands zonder dat elke firma zijn eigenheid verliest, wat in mijn ogen een grote meerwaarde is.”
Jens Sys — bestuurder
Absolute You