AM Group & nieuwe CEO Matthias Warlop delen grote ambities

AM Group, de HR holding uit Roeselare die Absolute Jobs, Maxicon, Maxicon Retail en AbsoluteYOU overkoepelt, versterkt zich met Matthias Warlop als CEO. Vanaf 16 mei vormt hij AM Group mee tot een internationale, fullservice HR-dienstengroep en stelt hij ambitieuze doelen, waaronder een groei naar 60 miljoen euro en 1000 FTE’s voor 2022.

Matthias Warlop startte zijn carrière bij DXC Consulting en vervulde daarna rollen bij Sthree & Altran- Capgemini. Vanaf 2014 was hij medeverantwoordelijk voor de sterke opmars van TMC in België. Warlop is eveneens bestuurder bij MediPartner & Assist-o AG. “Ik ben bijzonder tevreden om na 15 jaar ervaring in Brussel, Berlijn & Zwitserland thuis te komen bij een groep met West-Vlaamse roots waar ondernemerschap dé motor is en klantgerichtheid & fun centraal staan.”

”Onze doelstelling is duidelijk: binnen de 5 jaar de kaap van de 100 miljoen euro omzet op groepsniveau halen.”, zegt Emmanuel Bekaert, CEO van Maxicon. Kris Ramboer, CEO van Absolute Jobs, klinkt even overtuigd: “We kijken ernaar uit om onze groep met de ervaring en de drive van Matthias te versterken. Zelf behouden we als CEO’s de dagelijkse leiding en zetten we verder in op onze sterke expansie van de voorbije jaren. Bovendien blijft de eigenheid en zelfstandigheid van onze bedrijven gegarandeerd.”

Warlop: “Het is onze gedeelde ambitie om AM Group verder te laten evolueren tot een (inter)nationale, fullservice HR-partner door verder te bouwen op de uitstekende reputatie en kracht van Maxicon en Absolute Jobs. Maar ook AbsoluteYOU, expert in payrolling, en Maxicon Limburg, de jongste telgen in de AM familie, zullen een belangrijke rol spelen binnen die groeiplannen. Daarnaast gaan we ook proactief op zoek naar samenwerkingen en acquisities binnen de Belgische markt om extra groei te realiseren.”